donderdag 20 november 2008

kiespijn (Toothache)

Zo, vanaf het weekend loop ik al rond met giga kiespijn. Raar want woensdag voor een week geleden ben ik voor de half jaarlijkse controle geweest. En op de foto's was alles oke.
Maandag toch maar even een spoed afspraak gemaakt, nog meer foto's en een vulling eruit halen. tegen de zenuw aan zat een klein gaatje. deze is gevuld en we dachten klaar te zijn..
Dinsdag veel last, woensdag ochtend dacht ik dat ik mijn mond uit elkaar klapte.
Kort verhaal lang gemaakt, toch maar wortelkanaalbehandeling gestart van alle drie de wortels in die verrekte ene kies. Daarna heb ik de rest van de dag en meest van de nacht na lopen denken of ik die kies er niet zelfs nog eigenhandig uit kon bikken!
Goeiedag, daar werd ik niet vrolijk van. eten ging niet en drinken vooral warm of lauw en dan aan de andere kant naar binnen gieten.
Vandaag nog aardig wat pijnstillers ertegenaan gegooid en nu vanavond denk ik voor het eerst, hmmm ik voel alleen nog maar een wat zeurend gevoel op de achtergrond.
Voordeel van deze hel is dat ik niet veel kon eten, dus mijn gewicht was lekker aan het zakken.


from last saturday I'm having a hell of toothache. strange because wednesday a week ago I was at the dentist for the six month check-up. And on the x-ray everything was fine. So last monday i went back and after more x-ray and a refill in a tooth we were thinking it was all over. NOT
tuesday a lot of pain, and wednesday well the tooth was giving me a lot, lot of pain.
So back again to the dentist. And he started a rooth canal treatment of all the 3 rooths in that one small tooth...
So yesterday was simply terror.
The only bennefit of all of this was, that i couldn't eat solid food. and still can't.
So my weight is comming down.

3 opmerkingen:

 1. Ouch! Definitely an uncomfortable way to loose weight, but always look on the bright side of life. I hope you are feeling better soon.

  Eric

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet goed Saskia! Jos loopt nog af te wachten hoe met zijn kies gaat. Een ik ben helemaal niet voor wortelbehandeling. Ik heb twee gehad en biede zijn op den duur slecht geworden. Een is al meer dan een jaar omstoken en moet er uit getrokken worden. Ik hoop dat jou kies beter gaat!

  Hugs ~
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awful, awful, awful. I hope it is all better very soon.
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

I'm going to be happy today,
Though the skies may be cloudy and gray
No matter what may come my way
I'm going to be happy today.
- Ella Wheeler Wilcox (1850-1919)

Thank you for leaving a comment
I love to hear from you, it makes me happy!
ps; If you have no-reply I can't thank you personal for your comment. But I hope you know I do like every thoughtful comment.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.