zondag 7 oktober 2012

Winnaars ( winners)

Het is alweer zondag, de laatste tijd vliegen de dagen voorbij.Hoog tijd om de winnaars van de "Give Away" te onthullen. Heb de random number calculator op het web zijn werk laten doen.Als eerste uit de lijst van berichtjes op het blogje, en dat is nummer 13. Bep!!Zo zie je maar, dat 13 geen ongeluksgetal hoeft te zijn...En uit de volgers is het nummer 81 geworden, en dat is Guusje!Guusje, mail me even je adres, dan kan ik het naar je toe sturen. Die van Bep weet ik, zij is een van mijn quiltmaatjes op de quiltgroep!En dan nu een kleine collage van wat de dames gaan ontvangen, daar komt nog bij een geurzakje met een van de afbeeldingen die ik op het give away blogje liet zien.
Time to reveal the winners of the "Give Away". This time two Dutch lady's who won. Bep, with her 13 comment, and Guusje as follower 81.In the photo you can see what they will get. 

En ik blijf met presentjes bezig, zat gisteren op het toilet en bekeek de verjaardagskalender, (toch goed dat'ie daar aan de deur hangt...) en zag nog net op tijd dat beide buurvrouwen jarig zijn. Rechter buuv, vandaag, en linker buuv, dinsdag. Uit de tuin en uit mijn favoriete winkel ( action) twee kleine herfstbakjes gemaakt.


Yesterday in the little girls room, I noticed two birthday's comming up. My two neighbours. One today, and the other next tuesday. So with a bit from my favorite store, and some things of the garden, I made two little fall tray's.
Nu eerst maar met Rover een lekkere herfstwandeling maken. Fijne zondag!!
Now it's time to go for our Sunday walk! I hope everone has a great Sunday, and week!!

6 opmerkingen:

 1. Proficiat Bep en Guusje !
  De jarige buurvrouwen hebben wel geluk met zo'n attente buurvrouw!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Congrats to the winnars!
  What great prizes!
  What great neighbourly gifts!
  Fall is in the air today and tonight! 1C!
  Hope you had a great time outside with Rover!
  Take care,
  Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar zouden we zijn zonder de Action he?! Mag er zelf ook graag komen, er is iedere keer wel weer iets te koop waar je bv een borduurtje op kunt zetten. Jouw bakjes zien er ook lief uit! Liefs, Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, de winnaars! En de buurvrouwen... Heerlijk in het bos op zondag, of niet? Ik bracht een groot deel van de dag in de auto door en was erg blij met de zon, want de verwarming van de auto was stuk, maar zo was het toch lekker warm. In tegenstelling tot de regen-zaterdag die we hadden. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd dames en wat een geluk hebben de twee buurvrouwen met jou

  BeantwoordenVerwijderen

I'm going to be happy today,
Though the skies may be cloudy and gray
No matter what may come my way
I'm going to be happy today.
- Ella Wheeler Wilcox (1850-1919)

Thank you for leaving a comment
I love to hear from you, it makes me happy!
ps; If you have no-reply I can't thank you personal for your comment. But I hope you know I do like every thoughtful comment.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.