vrijdag 2 januari 2009

2009

2009 is begonnen, en bij deze wil ik iedereen al het goeds voor het nieuwe jaar wensen!
Ik hoop dat de overgang van 2008 naar 2009 op harmonieuze wijze is gegaan, en dat iedereen heeft kunnen genieten van een goed glas champagne en mooi siervuurwerk.


2009 started, and I wish everyone a good year!
I hope everyone had a wonderfull and pleasant new years eve! with a good glass champagne and beautiful firework.



Ik wilde het nieuwe jaar schoonvegen en bij het opruimen van alle kerstdecoraties vond mijn ondeugende zwarte 4 voeter het nodig om te helpen.
Ik was even 5 minuten naar de berging om 2 dozen op te bergen en 2 lege dozen op te halen. Ondertussen zag meneer zijn kans schoon om de vuilnisbak leeg te halen en dingen naar zijn bak te slepen. De foto's zijn alleen van de keuken... Toch knap hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om een bergthee plantje wat op zijn kop in de vuilnisbak lag, netjes met de wortels in zijn waterbak te krijgen!


I wanted to start the new year with a clean house, but when I started to put the christmasdecoration away, I got help from a very naughty black friend.
In the time I went to the basement to put two boxes away, and take 2 empty boxes out, Mister took his once in a lifetime moment, and cleaned out the trashcan. And moved some of the trash to his basket. The pics are just from the kitchen... I find it quit clever that he got a plant out that was up side down in the trashcan and put it neatly with the roots down in his waterdish!



3 opmerkingen:

  1. Happy New Year Saskia:
    Sorry your dog decided to clean (lol) for you.
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Saskia

    Ook voor jou de allerbeste wensen voor 2009. Mooi verhaal over je hond maar hij had natuurlijk gelijk: zulke mooie dingen gooi je toch niet in de vuilnisbak? Heb je het plantje nog een poosje in zijn waterbak laten staan? Door overstap van internet een poosje geen reacties kunnen geven. Wat een ontzettend mooie Kerstquilt: die met de witte sneeuwvlokken. Zet ik op mijn lijstje (zeg maar lijst!) om nog eens te maken.
    Groetjes, Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. LOL! That clever ol' Rover!!! Happy New Year to you too sweet doggie.

    Hugs ~
    Heidi

    BeantwoordenVerwijderen

I'm going to be happy today,
Though the skies may be cloudy and gray
No matter what may come my way
I'm going to be happy today.
- Ella Wheeler Wilcox (1850-1919)

Thank you for leaving a comment
I love to hear from you, it makes me happy!
ps; If you have no-reply I can't thank you personal for your comment. But I hope you know I do like every thoughtful comment.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.